Modig og ærlig

av | 11. februar 2000 kl. 12.24 | 1 kommentar

I dagens Dagbladet kommer Johan Andersen (62) ut av skapet i Dagbladet og innrømmer at han kjøper sex av russiske kvinner.

Jeg synes det er bra at noen tør å gjøre dette. Han sier klart ifra at denne businessen er til glede for ensomme menn og har ikke dårlig samvittighet. Han fremhever de frivillig aspektene ved vikrsomheten og forklarer omfanget med at det er så stort overskudd av menn i Finnmark.

Han har et poeng. Her er det snakk om noe begge parter tjener på. Mennene får selskap i sin ensomhet og de russiske kvinnene får penger de trenger.

Han avslører også mye sannhet i følgende avsnitt:

«- Fanatikere setter seg til doms over seksuallivet mitt. Jeg har aldri vært god nok for de kvinnene som nå fordømmer meg som kriminell mannsgris. I hele mitt voksne liv har jeg aldri hatt sex med en kvinne fra Tana. »

Det er ikke greit å være ensom, og det er ikke greit å være fattig.

Som Andersen sier det:

«- De er fattige, jeg er ensom. Vi finner sammen. Jeg hjelper dem med penger. Er det en synd?»


Kommentarer

 1. Ragnarkisten | 27. desember 2005 kl 22.10

  Jeg blir helt målløs når jeg leser på disse sidene. Rett og slett fordi jeg er så utrolig enig med det som står her. Denne artikkelen kunne jeg ha skrevet selv. Jeg er ikke vant til at folk deler mine meninger i vårt politisk korrekte sosialistsamfunn. Kjempeflott at noen har mot til å skrive rett fra leveren. Stå på folkens; og med dette melder jeg meg inn i fridemokratene!

 • Dagens sitat

  It is not the employer who pays the wages. Employers only handle the money. It is the customer who pays the wages.

  — Henry Ford
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter