MarihuanaMarsjen 2003

av | 2. mai 2003 kl. 13.51 | Ingen kommentarer

Liberaleren oppfordrer alle liberalister til å delta i årets markering for legalisering. Bruk dagen i morgen til demonstrasjon for cannabis !

Lørdag arrangerer NORMAL cannabisfestival for femte gang på rad, og den årlige MarihuanaMarsjen går nå av stabelen i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, skriver organisasjonen på sin hjemmeside.

Da den første internasjonale MarihuanaMarsjen ble arrangert i 1999 var det ca 30 byer som deltok, inkludert Oslo. I år har flere enn 200 byer over hele verden sluttet seg til markeringen. I 2002 var det over 3000 mennesker i Oslo og Trondheim som brukte sin rett til å protestere mot totalforbudet av cannabis. I år bør ennå flere markere ønske om en ny politikk på dette området. Liberaleren støtter demonstrasjonen helhjertet, og oppfordrer alle leserne til å gjøre det samme.

Det har gått en liberaliseringsvind på denne saken i hele verden. Land etter land har avkriminalisert bruk av cannabis. Det er faktisk vanskelig å finne argumenter mot liberalisering. Alt peker i liberal retning. Det er vanskelig å ta motstanderne på alvor i deres skrekkpropaganda mot liberalisering. Derfor bør alle og enhver bruke morgendagens anledning til kamp mot dagens lovverk.

Liberaleren håper på stor oppslutning, og ønsker NORMAL lykke til med arrangementene.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.