Ski-jente får oppmerksomhet

av | 30. november 2004 kl. 09.49 | 3 kommentarer

Bildene som kommer i bladet Lek kommer sikkert til å vekke stor oppmerksomhet. Mange vil komme med kommentarer og noen av disse vil helt sikkert være negativ.

Ingvild Engesland bruker sin frihet til å kaste klærne i bladet Lek, noe hun bør få gjøre uten at idretten, likestillingsombudet eller andre kommer med spydige kommentarer. Hun har lov å vise frem sin topptrente kropp selv om hun blir regnet som et forbilde for mange unge.

De første bildene kan du selv se i TV2 Nettavisen.

Kari Traa har gjort noe lignende. Hun fikk enormt med blest for sitt stunt. Ikke alt var negativ, men mange likte ikke at hun brukte sin frihet til å publisere ”frekke” bilder. Det samme kan Engesland oppleve med de fordeler og ulemper det gir.

Liberaleren forsvarer den personlige friheten. Folk må få gjøre som de vil, så lenge det ikke krenker andres frihet. Ingvild Engesland er ikke i nærheten av å krenke andres frihet med disse bildene.


Kommentarer

 1. Sverre | 2. desember 2004 kl 08.00

  Hva Engesland stiller opp med i Lek, kan hun sikkert vurdere selv. (Skjønt hun har gitt uttrykk for at hun føler seg lurt, og angrer). De fleste idrettslederne som har vært forsøkt lokket til å «ta avstand» har heldigvis skjønt poenget og sagt at dette blander de seg ikke opp i. Derimot synes tydeligvis pressen at det er veldig viktig å formidle disse bildene på sportssidene, noe jeg ikke ser noen som helst aktverdige grunner til.

 2. Anonym | 9. januar 2005 kl 19.20

  Vi trenger ikke mere import av amerikansk-puritanistisk kultur her i Norge. Det får holde at Iran og Norge er de to eneste landene med prestestyre allerede. Ned med vestlendingskristenfolket!

 3. Lure Rev | 15. januar 2007 kl 18.21

  Nakenbilder er greit, men du verden for en mangel på intelligens. Hadde jeg hadde hatt et slikt eldorado av kviser i rumpa hadde jeg gått til legen. Det var direkte motbydelig og sto i veien for alt som var hensikten. Når hun på toppen av alt innrømmer at hun har godkjent bildene sier dette sitt. Du og stygg som fan!

 • Dagens sitat

  I promise to keep on living as though I expected to live forever. Nobody grows old by merely living a number of years. People grow old by deserting their ideals. Years may wrinkle the skin, but to give up wrinkles the soul.

  — Douglas MacArthur
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter