Liberalist frontes i nytt prosjekt

av | 25. juni 2006 kl. 14.35 | 7 kommentarer

Liberalisten Heidi Nordby Lunde, også kjent som bloggeren VamPus Verden, frontes i et nytt nettprosjekt som heter VRWC.

VRWC, Vast Right Wing Conspiracy, er Norges første videoblogg om nyheter og aktualiteter. I løpet av sommeren vil det bli lagt ut en del testsendinger, men fra høsten av vil det bli produsert et nytt program hver uke.

Personene bak VRWC befinner seg på høyre side av den politiske skalaen, og dette vil selvfølgelig også sette sitt preg på det nye tilbudet. Forøvrig bidrar en rekke personer med større eller mindre tilknytning til det norske bloggmiljøet. VRWC er basert på frivillig arbeid.

Den første testsendingen er lagt ut. Liberaleren anbefaler leserne å se sendingen.

Hele 46 prosent av studentene på journalistutdanningene i Oslo og Volda, definerer seg selv et godt stykke til venstre på en politisk venstre-høyre-akse. Når man legger til at sju prosent av studentene oppgir at de befinner seg på ”ytterste venstre”, betyr det at over 50 prosent av dagens journaliststudenter definerer seg politisk et sted fra Arbeiderpartiets venstrefløy til AKP, skriver Journalisten. En meget god grunn til at Liberaleren ønsker høyrevridde aktører velkommen som deltakere i den politiske debatten.


Kommentarer

 1. Trond | 25. juni 2006 kl 15.57

  Kan ikke annet enn å le litt. Her er kritikken mot media ofta at den er venstrevridd og lite objekttiv. Derfor starter dere en mediakannal der dere ligger milevis til Høyre hyller Reagen og like lite objektive.

 2. Bjørn Magne Solvik | 25. juni 2006 kl 16.26

  Trond, Liberaleren har ingen ting med den nye etableringen å gjøre. Tidligere leder i Fridemokratene, Heidi Nordby Lunde er programleder. Alle liberalister som markerer seg, gjør noe positivt får omtale på Liberaleren.

  Liberaleren stiller seg heller ikke bak alle sakene eller konklusjonene som VRCW kommer med, men det er et morsomt bidrag på nettet som jeg ønsker skal lykkes i arbeidet med å få ut gode saker og gjerne skape gode debatter. Et flott initiativ på lik linje med alle de gode liberale bloggene som er tilgjengelig for internettleserne.

 3. Heidi Nordby Lunde | 26. juni 2006 kl 13.39

  Takk til Liberaleren for hyggelig omtale 🙂

  Trond: For det første er slagordet vårt «Tidvis etterettelig, 100*% høyrevridd». I motsetning til Mainstream Media (MSM) påstår vi ikke at vi er nøytrale og objektive – og det mener jeg er en vesentlig forskjell. Dessuten legger vi ut de mer «seriøse» sakene i bloggen med linker, slik at seerne/leserne kan ettersjekke selv. I tillegg er dette – som Liberaleren påpeker – et prosjekt basert på 100% frivillighet. Vi har ikke en redaksjon på 900 journalister på skattebetalernes regning som NRK har.

  Men for all del – sammenlign oss gjerne med dem..

 4. Trond | 26. juni 2006 kl 21.00

  Takk det var beroligende å høre. Så lemnge man ikke har skattebtalerenes sine penger i lommen er man selvfølgelig nøytrale og objektive.
  Uannsett gleder jeg meg til å se hva prosjektet kan bidra med. men hvis det er snakk om å bliu høyresiden svar på friheten tviler jeg at de vil lykkes.

 5. Eivind Knudsen | 27. juni 2006 kl 13.26

  Jeg synes dette virker som et fint prosjekt. Hvilken adresse skal man gå inn på for å se sendingene?
  Det er vel lenge siden noen har kritisert mediene for å være subjektive. Problemet er vel snarere at det finnes for mange subjektive sosialister blant journalistene enn subjektive høyremennesker. Objektiviteten er død, men initiativtakerne bak det nye nettstedet spiller med åpne kort; man får nyhetene fra et høyreorientert synspunkt, og det vet man fra det øyeblikk man er inne på siden. Jeg ser ikke problemet, tvert imot, lykke til!

 6. Bjørn Magne Solvik | 27. juni 2006 kl 13.44

  Eivind, trykk på linken i første avsnitt, der det står ”VRCW”.
  Nettadressen er: http://www.vrwc.no/

 7. Thomas | 27. juni 2006 kl 17.00

  Poenget er vel at det er bedre med en unøytral egenfinansiert produksjon (denne) enn en unøytral statsfinansiert produksjon (NRK).

 • Dagens sitat

  The best helping hand you will ever find is at the end of your own arm.

  — Unknown
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter