Laissez Faire Books RIP

av | 15. oktober 2007 kl. 11.07 | 2 kommentarer

Det er trist å melde at Laissez Faire Books nedlegges. De skriver: «We are very sad to announce that Laissez Faire Books is going out of business. The book market has changed tremendously over the past 30+ years, and it has gotten harder and harder for a small niche bookseller to cover expenses. I suppose the market has spoken.» De vil bli savnet!


Kommentarer

 1. VamPus | 15. oktober 2007 kl 13.38

  Finner ingen informasjon om dette på hjemmesider. Kunne dere oppdatert lenken til å gå dit hvor de annonserer nedleggelsen – eller har dette kommet i et nyhetsbrev så burde kanskje dette fremkomme?

 2. Bent Johan Mosfjell | 15. oktober 2007 kl 17.53

  Jeg fikk beskjeden gjennom en e-mail som gikk ut til LFB Associates. Associate-programmene avsluttes umiddelbart og hovedsiden til LFB nedlegges ved månedsslutt.

 • Dagens sitat

  Overalt hvor det frie marked har fått lov til å utfolde seg, overalt hvor noe i retning av sjanselikhet har eksistert, har det vanlige menneske klart å nå en levestandard man aldri har drømt om før. Ingen steder er kløften mellom rik og fattig større, ingen steder er de rike rikere og de fattige fattigere, enn i de samfunnene som ikke tillater det frie marked å operere.

  — Milton Friedman
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter