Stopp krigen mot narkotika

av | 28. januar 2009 kl. 19.10 | 4 kommentarer

Prisen på kokain har falt kraftig, viser rapporten som er sendt EUs narkotikabyrå om narkotikasituasjonen i Norge.

Den foreløpige rapporten fra Kripos, viser at 200 personer døde som følge av narkotikabruk i 2007. Det skriver SIRUS, Statens institutt for rusmiddelforskning i en artikkel som er publisert på internett.

Instituttet tror fortsatt det er fra 8 500 til 12 500 injiserende misbrukere i Norge, i henhold til estimatene fra 2006.

Til tross for tragiske tall, fortsetter Norge forbudslinjen som er fullstendig mislykket. Stopp krigen mot narkotika!


Kommentarer

 1. Jon Storaas | 29. januar 2009 kl 13.06

  Nå må stakkarsligjørerne snart forstå at vi som ønsker å opprettholde krigen mot narkotika, ikke ønsker krig mot de menneskene som sliter med narkotiske stoffer. Vi jobber hardt for rusavhengiges rettigheter og med det mener vi retten til egen utvikling på lik linje med andre mennesker. Narkotikaen lager skiller og avstand. Vi har troen på det enkelte individ og deres iboende interesser og ressurser. Å kjempe for de narkomane og mot narkotikaen er en human ikke moraliserende linje som bør prioriteres og som ikke har vært prioritert noen gang.

 2. Omar | 29. januar 2009 kl 20.43

  Vel det virker som at du ønsker en krig mot meg som nyter narkotiske midler som alkohol og hasj en gang i blandt. At du ønsker å bestemme hva jeg som er et voksent menneske skal konsumere i MIN egen kropp ser jeg på som direkte forkastelig og sykelig. Skam deg!

 3. høytaler | 10. februar 2009 kl 13.34

  Jeg blir så oppgitt over de som ikke klare å skille lette og harde stoffer. Folk er så indoktrinert av «krigen mot narkotika» at de tror cannabis og heroin kan likestilles. De ser oftes ikke sin egen uvettige omgang med alkohol heller, dessverre 🙁
  Jeg vil ha mulighet til å være hjemme og røyke en joint, uten at polititet skal kunne bli kontaktet av nyskjerrige naboer.. jeg og min mann ønsker å ta en bønne istede for å måtte ty til alkohol, hvorfor er det så ille? Vi er begge oppegående mennesker, men lang utdannelse og gode, sikre jobber. Slutt å tro på propagandaen om at hasj fører til heroin. Det er fornuftig omgang som er nøkkel, og det gjelder nikotin, alkohol også!

 4. Weedar | 10. februar 2009 kl 14.51

  Storaas: Du fører ikke krig mot narkotika. En kan ikke føre krig mot livløse stoffer. Det du fører krig mot er andre menneskers råderett over egen kropp og eiendom.

 • Dagens sitat

  Ask not what the government can do for you. Ask hat the government is doing to you.

  — David Friedman
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter