Monolog om menneskerettigheter

av | 15. juni 2009 kl. 06.00 | 1 kommentar

er tittelen på dagens kronikk i VG, skrevet av Vo Van Ai fra Vietnam. Han har sittet fengslet for sin kamp for menneskerettigheter i kommunistdiktaturet Vietnam, og leder Vietnam Committee on Human Rights fra eksil i Paris. Han påpeker at Norges dialog om menneskerettigheter kan virke mot sin hensikt. Kronikken ligger ikke på nett.


Kommentarer

 1. namvista | 20. juni 2009 kl 13.01

  Vo Van Ais kronikk i VG den 15. juni er et viktig bidrag i debatten om Norges laissez-faire-holdninger overfor menneskerettighetssituasjonen i Vietnam. I VG dagen før (14. juni) nevnte Stoltenberg sitt tidligere engasjement for FNL (kommunistene) i VN.

  Er det en sammenheng mellom Stoltenbergs støtte til kommunistenes seier, og regjeringens lunkne holdning til brudd på menneskerettigheter, begått av dem som regjeringssjefen i sin ungdom engasjerte seg for?

 • Dagens sitat

  Kinky is using a feather, perverted is using the whole chicken.

  — Unknown
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter