Økende oppslutning for narkoliberalisering

av | 30. november 2009 kl. 18.31 | 1 kommentar

Facebook-gruppen Vi som vil ha lovlige utsalgssteder for hasj i Norge har nesten 2 500 medlemmer.

Ifølge initiativtakerne til gruppa er den politikken som Norge praktiserer i dag en belastning for ungdommer, for foreldre, for skattebetalerne, for politiet og selvfølgelig også for de voksne mennesker som bruker og bør ha lov til å bruke hasj på en ansvarlig måte.

Gruppa jobber ikke for fri omsetning av hasj, men ønsker et system med konsesjoner til personer/bedrifter som har overbevisende forsikringer om god forretningsdrift og har vanlig god vandel. Det er et lignende system som politikerne har innført på retten til å skjenke eller selge alkohol. Liberaleren er ikke tilhenger av et konsesjonssystem, men alt er bedre enn dagens forbudslinje.


Kommentarer

 1. Morten | 30. november 2009 kl 22.25

  Siden «Ja til Coffe Shop’s i Danmark!!! – Inviter alle rygerne!!» har 38,183 fans på Facebook i dette øyeblikk. Hvis det hadde vært like stuerent å være åpen om hva man mener om cannabis i Norge som i Danmark er jeg sikker på at den norske gruppen hadde hatt like mange medlemmer.

  Noe annet oppsiktsvekkende er at den konservative kommentatoren George Will sier at USA er «probably in the process of legalizing marijuana». Se video av dette på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=zizS76elpiU

 • Dagens sitat

  Morality is always the product of terror; its chains and strait-waistcoats are fashioned by those who dare not trust others, because they dare not trust themselves, to walk in liberty.

  — Aldous Huxley
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter