Dokumentaren: Åra som går

av | 14. desember 2009 kl. 17.49 | 1 kommentar

Dokumentaren: ”Åra som går” er nå tilgjengelig på YouTube.com.

Filmen handler om narkotikapolitikk og i filmen treffer du blant andre: Knut Jansen fra =Oslo, Arild Knutsen fra Foreningen for human narkotikapolitikk, Nils Christie som er professor i sosiologi og i kriminologi, justisminister Knut Storberget og flere andre.

Filmen anbefales!


Kommentarer

 1. Liberal og moderne | 15. desember 2009 kl 00.58

  Det er på tide å få katten ut av sekken: avholdsbevegelsen og fanatiske religiøse har eneveldig fått bestemme norsk narkotikapolitikk altfor lenge. Disse må skiftes ut med forskere og mennesker som faktisk ønsker å hjelpe uten å fordømme. Denne filmen viser dette uten å gjøre det på en arrogant måte. Man blir bare trist og oppgitt.

 • Dagens sitat

  Anarchism is founded on the observation that since few men are wise enough to rule themselves, even fewer are wise enough to rule others.

  — Edward Abbey
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter