Holder de ord?

av | 7. mars 2011 kl. 00.15 | 1 kommentar

Den nystartede organisasjonen Holder de ord skal sjekke om politikerne holder sine løfter. I første omgang vil de fokusere på klimapolitikk, men for Liberaleren sin del må de gjerne utvide virksomheten. Åpningsdebatt på Litteraturhuset 15. mars.


Kommentarer

 1. Baltzersen | 7. mars 2011 kl 14.47

  Dette ser da vitterlig ut som en klimaalarmistorganisasjon.

 • Dagens sitat

  It shouldn’t be too much of a surprise that the Internet has evolved into a force strong enough to reflect the greatest hopes and fears of those who use it. After all, it was designed to withstand nuclear war, not just the puny huffs and puffs of politicians and religious fanatics.

  — Denise Caruso
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter