Fortsatt skjenking i Oslo

av | 26. oktober 2011 kl. 15.54 | 1 kommentar

Høyre og KrF varslet en offensiv skjenkepolitikk. Nå har byrådet lagt frem byrådserklæringen. Konklusjon: Utelivet i Oslo består.

Byrådet mener heldigvis at et mangfoldig restaurant- og uteliv gjør Oslo til en spennende by. Skjenketidene vil i stor grad bli videreført, selv om byrådet åpner for differensierte skjenketider. Kapitelet om skjenketider i byrådserklæringen har stort fokus på useriøse aktører.

Politikerne skal ikke ha monopol på definere hva som er en seriøs og en useriøs aktør, men det forutsettes at aktører som har fått bevillinger følger lover og forskrifter vedtatt av myndighetene. Byrådet kan gjerne kalle skjenkepolitikken i valgperioden for offensiv, men Høyre og Venstre har gitt få innrømmelser til KrF i alkoholpolitikken.


Kommentarer

 1. Anonym | 27. oktober 2011 kl 00.41

  Hvis det ikke er lov å servere noen som er synlig beruset, så kan de jo like godt slutte å servere i det hele tatt. Det er jo derfor folk går på bar og restaurant. For å bli beruset, altså. Denne regelen håndheves allerede for strengt idag.

 • Dagens sitat

  Nothing splendid has ever been achieved except by those who dared believe that something inside them was superior to circumstance.

  — Bruce Barton
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter