Høyres venstrevri skaper rom for Venstre og FrP

av | 4. mai 2012 kl. 07.43 | 7 kommentarer

Aftenposten skriver i forbindelse med landsmøtet som starter idag at Høyre har tenkt å endre politikk overfor fagforeninger. Det er slett ikke sikkert at listen over tiltak som listes opp vil bli tatt godt imot blant velgere som sogner til eller selv driver private bedrifter. Dette vil skape et større rom for Venstre og FrP. Les mer om den nye politikken hos Høyre. Les også Røe Isaksens bloggpost her. Landsmøtet kan du følge her.


Kommentarer

 1. Knut Johannessen | 4. mai 2012 kl 08.02

  De spiller et høyt spill ved å legge seg så tett opp til Ap som dette tydeligvis er et forsøk på. Og Røe Isaksens omfavnelse av 1.mai-feiringen kommer jo i et litt annet lys nå. Faren er vel at noen stiller spm ved om de skal stemme på originalen eller kopien. Jeg er enig i at dette åpner for velgeravgang til f. eks. Venstre.

 2. Elin Ørjasæter | 4. mai 2012 kl 08.16

  Jeg for min del har bestilt Frps og Høyres program for å lese dem begge. Har alltid stemt Høyre, men vurderer nå Frp. Så jeg er vel en av dem du skriver om her!

 3. Per Aage Pleym Christensen | 4. mai 2012 kl 08.22

  Ja, jeg tror næringsdrivende generelt, og smb-bedrifter spesielt ikke vil kjenne seg igjen i deler av politikken som nå lanseres.

  Behovet for fleksibilitet når det gjelder faste ansettelser er stort. Skatter, avgifter, byråkrati og manglende rom for gründere tar jo knekken på mange næringsdrivende. Mer fagforeningsdiktert politikk vil ikke akkurat skape jubel.

 4. Per Aage Pleym Christensen | 4. mai 2012 kl 08.23

  Elin, jeg tror du like gjerne kan vurdere Venstre!

 5. Elin Ørjasæter | 4. mai 2012 kl 08.37

  Jeg synes Venstre har dårlige svar på spørsmål rundt innvandring. Og det er et VELDIG viktig område i politikken. Ved siden av eldrebølgen er innvandringen den største demografiske endring vi har vært vitne til noensinne. Så derfor blir Venstre litt vanskelig for meg.

 6. Per Aage Pleym Christensen | 4. mai 2012 kl 08.43

  Da inviterer jeg deg her og nå til å skrive en artikkel på Liberaleren der du utfordrer Venstre – og forteller dem hvor du mener de bommer.

  For det er fra nå og frem mot samme tidspunkt neste år at programprosessen foregår for fullt i partiene. Det er nå du har sjansen!

 7. Gullstandard | 4. mai 2012 kl 20.27

  De fleste som eier småbedrifter husker nok godt Høires svik mot dem i Bondevik II.
  Kjønnskvotering, dobbeltbeskatning, røykelov, antidiskrimineringslov og barskogtyveri. Høire kjørte knallhardt MOT eiendomsrett og sjølråderett over hele linja.

 • Dagens sitat

  Individuals have rights, and there are things no person or group may do to them (without violating their rights). So strong and far-reaching are these rights that they raise the question of what, if anything, the state and its officials may do.

  — Robert Nozick
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter