Stat og kirke:“In a relationship and it’s complicated”

av | 22. mai 2012 kl. 11.35 | 2 kommentarer

For den som trodde at statskirkeordningen var avviklet med gårsdagens stortingsvedtak om endring av grunnloven, kan det være bra å lese Venstre-politiker Per Magnus F. Sandsmarks bloggpost om forholdet mellom kirke og stat.


Kommentarer

 1. Sandsmark | 22. mai 2012 kl 11.40

  Per Magnus Finnanger Sandsmark heter jeg, men syns jeg fikk et sjarmerende navn, som Bjørn Helge…

 2. Per Aage Pleym Christensen | 22. mai 2012 kl 11.43

  Rettet! Beklager. Ble så begeistret for tittelen på bloggposten din.

 • Dagens sitat

  We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty, and the pursuit of Happiness. That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed.

  — Thomas Jefferson
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter