Formyndere!

av | 26. juni 2012 kl. 10.07 | 1 kommentar

Det finnes politikere som når de våkner opp om morgenen, alltid starter dagen med å spørre seg selv: Hva kan jeg forby i dag? Les lederen, Dagens Næringsliv.


Kommentarer

 1. Mattias | 26. juni 2012 kl 21.40

  Regeln skulle eventuelt kunne omfatte de som har visat sig inte kunna handtera sin alkoholkonsumption och sen på något vis har skadat andra människor eller deras intressen. Men varför ska jag betala mer för pappvin?

 • Dagens sitat

  Taxation of earnings from labor is on a par with forced labor. Seizing the results of someone’s labor is equivalent to seizing hours from him and directing him to carry on various activities. — Robert Nozick

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter


Blogglisten
Bloggurat