Rotevatns ja-liste

av | 27. juni 2012 kl. 10.12 | 2 kommentarer

Unge Venstres leder Sveinung Rotevatn har laget en liste med 21 ting han vil tillate, og listen er ikke uttømmende. Utspillet kommer i efterkant av SP-politiker Kjersti Toppes utspill om å forby (også) vin på pappkartonger. Kjetil B. Alstadheim fra Dagens Næringsliv har på Twitter sendt ut en oppfordring om å klippe ut Rotevatns liste, «så har du noe å krangle om resten av sommeren.» Les JA-listen her.


Kommentarer

 1. Rotevatn forfekter ikke Venstre-politikk : Liberaleren | 27. juni 2012 kl 17.07

  [...] Utdanningsdirektoratet er ikke spesielt glad i frihet for elevene! Rotevatns ja-liste [...]

 2. Liker, men…. : Liberaleren | 28. juni 2012 kl 15.16

  [...] Utdanningsdirektoratet er ikke spesielt glad i frihet for elevene! Rotevatns ja-liste [...]

 • Dagens sitat

  Sometimes it is said that man cannot be trusted with the government of himself. Can he, then, be trusted with the government of others? Or have we found angels in the forms of kings to govern him? Let history answer this question. — Thomas Jefferson

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter


Blogglisten
Bloggurat