Nationen om «salig cocktail av liberalistisk prinsipprytteri»

av | 29. juni 2012 kl. 12.27 | 4 kommentarer

Fiffig karakteristikk, får en si; «salig cocktail av liberalistisk prinsipprytteri» er hva Nationen kaller innleggene fra Unge Venstre-politikere om forbuds- og påbuds-Norge. Som om dèt å lansere lister med forslag over ting som bør være tillatt betyr at man ikke har reflektert over hva forslagene innebærer. Nationens kommentator Kato Nykvist burde tiltro Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn og hans folk bedre vurderingsevne enn at de slenger ut av seg forslag om f.eks aktiv dødshjelp uten å ha reflektert over hva det innebærer.


Kommentarer

 1. Anonym | 29. juni 2012 kl 16.10

  Debatt av den liberalistiske sorten er jo heller unntaket enn regelen i norsk offentlighet, så jeg skjønner ikke vinklingen i Nationen helt.

 2. Pleym | 29. juni 2012 kl 17.46

  Nykvist mente tydeligvis at en slik liste med ting som kunne være tillatt skygget for de viktige debattene om noen av tiltakene.

 3. Anonym | 29. juni 2012 kl 20.32

  Det er interessant hvor truet moralistene føler seg av bare en liten notis som dette.

  Listen til Rotevatn fortjener en langt større debatt enn den har fått. Muren av helsefascisme og korrekthet som det ikke stilles noen spørsmål ved bør brytes.

 4. Pleym | 29. juni 2012 kl 21.47

  Og de temaene han lister opp blir jo debattert. Men se hvordan det går med avkriminaliseringsdebatten; selv når helseministeren vil prøve så stanses det av de politisk korrekte i Aps stortingsgruppe.

 • Dagens sitat

  Blockading squadrons are a means whereby nations seek to prevent their enemies from trading; protective tariffs are a means whereby nations attempt to prevent their own people from trading. What protctionists teches us, is to do to ourselves in time of peace what enemies seek to do to us in time of war.

  — Henry George
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter