FpUer setter popstjerner på plass

av | 2. august 2012 kl. 12.32 | 1 kommentar

–Kjære Karpe Diem, jeg kan kanskje ikke rappe, men jeg kan en del om toleranse og respekt for jenter. Jeg svarer derfor gjerne på eventuelle spørsmål dere måtte ha om disse to tingene, slik at dere bedre kan leve opp til deres image. Det skriver Christer Kjølstad, sentralstyremedlem i FpU, i et innlegg som er på trykk på Dagbladet.no.


Kommentarer

 1. Casper | 23. august 2012 kl 10.20

  Når vi først er inne på dette med toleranse og respekt, så vil jeg bare spørre herr Kjølstad: HVORDAN SKAL VI FORHOLD OSS TIL AT DU LEGGER UT ET BILDE PÅ NASJONALT FORUM, DER DU «PLANKER» PÅ EN ISRAELSK TANKS, MED UNDERTITTEL «INGENTING ER SOM Å PLANKE EN STRIDSVOGN I ISRAEL.»

  Du sitter der og kritiserer Karpe Diem for noen sangtekster, på bakgrunn av at de var «voldelige», og så tar du bilde av deg selv, med stolthet, på en Israelsk tanks. Blir ikke det litt dobbeltmoralistisk og hyklerisk å sitte og kritisere noe noen skrev for flere år siden, mens du la ut bildet like rundt 22. Juli i fjor, som om det aldri hadde skjedd?

  Heldigvis har mange tatt screenshot, og lastet ned bildet, som er offentlig eiendom siden det er lagt på facebook. Dette bildet vil komme tilbake i fremtiden, for å minne oss om hva slags person du er. Det vil bli husket hele din politiske karriere, og mest sannsynlig føre til at den ikke blir så veldig lang eller suksessrik. Akkurat som du sitter og kaster dritt mot Karpe Diem, og prøver å gjøre deg selv relevant, vil noen en dag bruke det bildet for å senke hele din politiske karriere, ved å fremstille deg som en krigselskende folkemorder som støtter Zionistene i Israel.

  Hva tenkte du egentlig? At det var kult å ligge og sutte på en Israelsk kanon, oppå en tanks, som har blåst hodene av mange små Palestinske barn?

  Kall meg gjerne anti-semitt, men husk at Palestinere, og en haug andre folkegrupper i det aktuelle området også er Semitter. Semittene er avkommet til sønn av Noah, Shem. Det inkluderer ganske mange folkegrupper, både jøder, muslimer, og andre religioner.

 • Dagens sitat

  Nothing great was ever achieved without enthusiasm.

  — Ralph Waldo Emerson
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter