Milepæl for Liberaleren

av | 20. september 2012 kl. 23.12 | Ingen kommentarer

I kveld, sånn cirka klokken 21:00, nådde Liberaleren 600 «likere» på Facebook.com.

Mange av dem som har knyttet seg opp mot Liberalerens Facebook-side, er liberalister som ønsker et helt annerledes samfunn med betydelig mer frihet enn det borgerne opplever i dag. Det er en skjønn blanding av personer som har trykket «liker» på vår Facebook-side, fra stortingsrepresentanter til direktører og skoleelever.

Samtidig er det en del personer på Facebook-siden som ikke liker Liberalisme, men som setter pris på et nettsted som er konsekvent og som liker gode debatter. Også disse personene setter vi pris på, selv om noen av dem kommer og går. Derfor kan tallet igjen komme under 600 «likere» på Facebook.com.

Takk til alle som setter pris på Liberaleren. Dere viser at hvert enkelt menneske er unikt!


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.