Ingen strid om Bård Hoksrud

av | 10. oktober 2012 kl. 19.09 | 1 kommentar

Telemark FrP fortjener ros. Det er ikke en strid om Bård Hoksrud i forbindelse med nominasjonen til valg 2013.

Bård Hoksrud ble erklært politisk død av flere politiske kommentatorer etter en tur til Riga. Han fikk bot for kjøp av sex, og saken dominerte mediebildet i september 2011. Nå får FrP-politikeren renominasjon i Telemark FrP og han har solid støtte i eget fylkeslag. Sånn bør mennesker bli behandlet og en blomst til Telemark FrP som tar vare på sine folkevalgte ombud.

Så langt har nominasjonsprosessen i Telemark vist at Hoksrud har støtte fra alle lokallagene. Ingen har meldt inn forslag på andre kandidater til førsteplassen på stortingsvalglisten. Det blir kamp om plasser, men fra andreplassen og nedover. At det er kamp om plasser i et parti som liker konkurranse, er helt naturlig. Det er for så vidt hyggelig at liberalisten Kristian Norheim er ønsket som en kandidat, sentralt plassert på stortingsvalglisten.

Bård Hoksrud har markert seg veldig innenfor samferdsel. For Liberalerens lesere er han likevel mest kjent som DLD-motstander.


Kommentarer

 1. Gullstandard | 11. oktober 2012 kl 18.40

  Bård ble erklært død av folk som _håpet_ at han ville gi opp, ikke av sine venner.

 • Dagens sitat

  I am not at all in favour of amusements for the poor. Blankets and coal are sufficient.

  — Oscar Wilde
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter