Kampen om fiskeripolitikken

av | 4. mars 2014 kl. 10.31 | Ingen kommentarer

Geir Ove Ystmark, administrerende direktør i FHL, har skrevet en kronikk der han ber om mindre politisk styring.

–Demonstrasjonstog med krav om mer politisk styring av industrien er ikke svaret. Løsningen er ikke skjerpede reguleringer. Tvert imot må vi lære av havbruksnæringen som ble en industriell suksess først da særreguleringene ble avviklet, skriver Ystmark i kronikken.

–Hele sjømatnæringen opererer lokalt og konkurrerer globalt. Vår største matproduserende næring befinner seg ute i distriktene, den holdes ikke i live ved hjelp av subsidier, men må klare seg på det man klarer å tjene på handelen med andre land, skriver Ystmark.

Les hele kronikken, skrevet av en næringslivsleder som ønsker større frihet. Kronikken er publisert på nettstedet til FHL.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.