KrF er skuffet over Venstre

av | 5. april 2014 kl. 11.02 | 1 kommentar

skriver Nationen: «Venstre går imot kontantstøtten og vurderer 15-årsgrense for omskjæring av gutter. KrF-leder Knut Arild Hareide er skuffet.» Skuffelsen gjelder nok også reservasjonsretten og KRLE-faget.. At KrF er skuffet bør glede liberalere.


Kommentarer

 1. Øyvind Treider Olsen | 5. april 2014 kl 16.57

  Endelig går Venstre inn for å fjerne kontantstøtten. En ordning som har vært med på å få det offentlige til å vokse unødvendig mye,med tanke på at vi har barnetrygden allerede. Dette bør sees på som et retningsvalg for en velferdsmodell som tar vare på de som trenger det mest og er mest mulig effektiv.

  Det at KrF reagerer negativt på at foreldre ikke lenger skal få gjøre irreversible inngrep på egne barn på basis av religøs overbevisning,trenger ingen ytterligere kommentar.

 • Dagens sitat

  War doesn’t determine who’s right. War determines who’s left.

  — Unknown
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter