Kampanje for aldersgrense ved omskjæring av gutter

av | 9. april 2014 kl. 15.11 | 3 kommentarer

«OPPROP MOT OMSKJÆRING AV GUTTER» tar til orde for en aldersgrense ved omskjæring. Du kan lese om kampanjen her. Det er også mulig å signere.


Kommentarer

 1. Ingrid Bønes | 9. april 2014 kl 22.13

  Irreversible inngrep på spedbarns kjønnsorganer strider mot menneskerettighetene, og må selvfølgelig forbys! Ingen medisinske inngrep uten indikasjon! Det finnes mange tradisjoner vi forlengst har kuttet ut, verden går tross alt fremover.

 2. Pleym | 9. april 2014 kl 22.31

  Nettopp. Foreldres religionsutøvelse skal ikke gå ut over ungene på denne måten. Barn har også integritet og skal beskyttes mot slike inngrep – inntil de selv er gamle nok til å avgjøre dette på egen hånd.

 3. kristin eilertsen | 10. april 2014 kl 07.04

  Ingen barn skal lemlestes pga av relegiøs overtro. Vi lever tross alt i år 2014!

 • Dagens sitat

  The politicians don’t just want your money. They want your soul. They want you to be worn down by taxes until you are dependent and helpless. When you subsidize poverty and failure, you get more of both.

  — James Dale Davidson
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter