Ukategorisert

Strømme-tv gir gode argument mot tv-skatt

Gjennom betalingstjenester hos private aktører, er det mulig å skaffe seg et godt tilbud på nyheter og underholdning uten tv.

En stor del av befolkningen betaler i disse dagene giroen fra NRK Lisensavdelinga. En skatt vedtatt av politikerne for «alle» som har fjernsynsmottaker, penger politikerne bruker for å finansiere driften av NRK.

I dag gir private aktører et rikt tilbud. Tilbudet er så godt, at det er mulig å ha tilgang på mye underholdning uten tv og uten bruk av NRKs tv-kanaler.

TV2 har gode løsninger via Sumo og Cmore. I tillegg er Dplay, Viaplay, Netflix og HBO gode alternativ for mennesker som ønsker god underholdning, uten at man eier fjernsynsmottaker og betaler den politisk vedtatte tv-skatten.

Gjennom strømme-tv kan vi se mye tv, uten tv. Det bør være et argument for politikere på Stortinget som er motstandere av tv-skatten.

VG melder at hver fjerde nordmann abonnerer på en strømmetjeneste av film, serier og dokumentarer. Klart størst er Netflix som har nesten åtti prosent av disse abonnentene.

Mest lest

Arrangementer