Produktivitetskommisjonens rapporter skal på høring

av | 11. februar 2016 kl. 14.57 | Ingen kommentarer

Det blir debatt om rapportene fra Produktivitetskommisjonen, en debatt om velferdssamfunnet.

Finansminister Siv Jensen (FrP) har i dag mottatt Produktivitetskommisjonens andre rapport. På Regjeringen.no sier finansministeren i en pressemelding, at rapporten blir sendt ut på høring. Det er en høringsrunde som bør skape debatt, for dette handler om fremtiden.

Produktivitetskommisjonen har vært ledet av professor i samfunnsøkonomi ved NTNU, Jørn Rattsø. Kommisjonen hatt en åpen arbeidsform, med seminar. Kommisjonen har også invitert forskere og fagpersoner på ulike felt for å belyse utviklingstrekk og utfordringer knyttet til produktivitetsutviklingen. På kommisjonens nettsted er det lagt ut mye informasjon om arbeidet.

Les innlegget til Siv Jensen, på Regjeringen.no.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.