Hvorfor ikke et tredje kjønn, Høie?

av | 26. februar 2016 kl. 17.19 | 2 kommentarer

Anna Serafima Svendsen Kvam, talspeson for Grønn Ungdom, mener en tredje kjønnskategori vil være et viktig skritt på veien for å anerkjenne og tolerere som samfunn at ikke alle definerer seg som kvinner eller menn, ifølge et innlegg som er på trykk på Dagbladet.no.


Kommentarer

 1. Tor | 26. februar 2016 kl 19.07

  «20 prosent av klodens befolkning kan i dag velge et tredje juridisk kjønn i sine ID-papirer, men ikke Norge.»

  20 prosent befolkning betyr ikke nødvendigvis 20 prosent av landene.

 2. andy | 7. mars 2016 kl 15.29

  «…mener en tredje kjønnskategori vil være et viktig skritt på veien for å anerkjenne og tolerere som samfunn at ikke alle definerer seg som kvinner eller menn…»

  Jaja, det jeg savner er en rimelig forklaring på hvorfor det er viktig å selv definere sitt eget kjønn.
  For all del, jeg forstår at enkelte føler at de er født med feil kjønn, men jeg forstår ikke hvorfor storsamfunnet på død og liv skal måtte tilpasses hver enkelt individs følelsesliv. Akseptér at det står noe i fødselsattesten, og lev slik du føler er riktig for deg, men ikke forvent at alle andre skal tillempe all verdens kronglerier bare for å tekkes deg personlig!

 • Dagens sitat

  Blockading squadrons are a means whereby nations seek to prevent their enemies from trading; protective tariffs are a means whereby nations attempt to prevent their own people from trading. What protctionists teches us, is to do to ourselves in time of peace what enemies seek to do to us in time of war.

  — Henry George
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter