Fra møkkadag til godfølelsen

av | 31. mars 2016 kl. 22.24 | Ingen kommentarer

Vi presenterer to forskjellige oppdateringer fra stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H), oppdateringer gjort på Facebook.com i dag.

Den første kom tidlig i ettermiddag:
— Møkkadag. Jeg må stemme mot republikk fordi jeg har glemt å si fra til gruppeledelsen at jeg vil avvike fra gruppa. Sorry, skrev Heidi Nordby Lunde.

I kveld var tonen til Oslo-representanten noe annerledes, en tone som gir godfølelsen.
–Jeg hadde helt oppriktig tenkt å følge gruppa da vi gikk til votering i grunnlovssaker i dag. Men da saken om monarki/republikk kom opp tenkte jeg ‘fuck it’ – stem etter samvittigheten. Og stemte for republikk. Vive la etc, ifølge Heidi Nordby Lunde på Facebook.com.

Slike stortingsrepresentanter vil deler av Norge ha! Takk, Heidi!


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.