Dette forslaget kom fra H/FrP-regjeringen

av | 10. juni 2016 kl. 20.19 | Ingen kommentarer

I dag, fredag 10. juni, la regjeringen frem forslag om endringer i tobakksskadeloven.

Det som kom fra regjeringen og helseminister Bent Høie innebærer, om det blir vedtatt, standardiserte tobakkspakninger. Standardiserte pakninger betyr at alle tobakkspakningene skal ha samme farge, design og at merkenavnet skal ha en bestemt skrift.

Det er altså en regjering bestående av Høyre og Fremskrittspartiet som bryter mange viktige prinsipp, og fremmer forslaget.

Forslaget lagt ut på Regjeringen.no.

Når lovforslaget kommer til behandling i Stortinget, vil det sikkert få flertall. Stortinget har i mange år vedtatt flere og flere reguleringer på området «tobakk». Eiendomsrettigheter står ikke høyt i kurs i nasjonalforsamlingen.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.