Programkomitéer engasjerer arbeiderpartirepresentanter

av | 21. november 2016 kl. 13.09 | Ingen kommentarer

Arbeiderpartiet følger med på programbehandlingen i FrP og Høyre.

Sverre Myrli (A) stiller samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) følgende spørsmål i den ordinære spørretimen på Stortinget på onsdag: «I utkast til nytt partiprogram fra programkomiteen i Fremskrittspartiet foreslås det at staten skal selge NSB AS. Er statsråden enig i dette?»

Audun Otterstad (A) stiller næringsminister Monica Mæland (H) følgende spørsmål: «Høyres programkomité har enstemmig gått inn for å privatisere Statkraft. Høyres Nikolai Astrup hevder privatisering av Statkraft vil gi mer forutsigbar eierstyring og utbyttepolitikk. Ifølge Astrup er altså eierstyringen i dag uforutsigbar. Er statsråden enig med sin partifelle i at dagens eierstyring og utbyttepolitikk er uforutsigbar?»

Stortingsrepresentantene stiller mange spørsmål spørretimen, men det er ikke så ofte programkomitéer blir tema i Stortinget på onsdager.

Partiprogrammene til FrP og Høyre blir vedtatt til våren på landsmøtene. Privatisering av statlige selskap er god politikk og bør bli vedtatt.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.