Diktatorer overlever på støtten fra demokratiene

av | 22. mai 2017 kl. 22.00 | 1 kommentar

På pressekonferansen til Oslo Freedom Forum i dag sa grunnleggeren Thor Halvorssen at man ikke kan stole på demokratiske regjeringer i kampen for demokrati. Diktatorer får hjelp av demokratienes regjeringer. Les artikkelen fra Bistandsaktuelt her.


Kommentarer

 1. Finn våge | 24. mai 2017 kl 07.51

  Diktatoren i Eritera har fått hundretalls av mill. fra Norge. Nå sitter Erna Solbergs mann ved diktatorens bord klare til å dele ut fler gavepakker hvis diktatoren vil være så snill og stanse de 5000 barn og ungdommer som strømmer mot Europa hver måned -fra diktatorens laveri som FN sier er en forbrytelse mot menneskeheten- noe Erna neglisjerer. Samtidig deler Erna Solberg ut penger til 50 diktaturvennlige foreninger og kirker i Norge mens de truer 20000 eritreere i Norge til å tie og betale 2% skatt! Nei , det er ikke fake news, men fakta som NRK ikke vil fortelle det norske folk. No news-er også maktovergrep.

 • Dagens sitat

  Everybody is in favor of progress. It’s the change they don’t like

  — Unknown
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter