Lav skatt for Facebook

av | 26. juli 2018 kl. 13.53 | 1 kommentar

Lav skatt for Facebook.com er bra, men det er en utfordring med ulike konkurransevilkår mellom aktører som kjemper hardt om kundene.

Facebook skattet litt under én million kroner til den norske stat i fjor, ifølge Dagens Næringsliv.

Selskapet anslås å tjene rundt to milliarder kroner i Norge.

De største medieaktørene i Norge krever at Stortinget sørger for at blant annet Facebook og Google blir skattlagt i Norge etter reel omsetning. Det er like konkurransevilkår som er argumentet til medielederne.


Kommentarer

 1. Knut-Eirik Baade | 26. juli 2018 kl 14.06

  Om jeg handler på ebay.com forholder jeg meg til amerikansk lovgivning, ettersom det er en amerikansk nettside. Ikke betaler ebay.com skatt til Norge, selv om de tjener penger på norske kunder, heller. At facebook, som en ikke-norsk plattform, skal skatte til Norge gir egentlig ingen mening, uavhengig av hva de tjener på norske brukere. Ligger serverne med alle annonsene i Norge?

  Den beste metoden for å sikre best mulig vilkår er å redusere skattene og avgiftene så langt som råd er.

 • Dagens sitat

  Freedom is the right to question and change the established way of doing things. It is the continuous revolution of the marketplace. It is the understanding that allows to recognize shortcomings and seek solutions.

  — Ronald Reagan
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter