Sosialdemokratiske politikere krever kraftig reduksjon i flyavgifter

av | 5. november 2018 kl. 12.58 | Ingen kommentarer

Som politikere har medlemmene i Vest-Finnmark regionråd lite imot skatter og avgifter. Likevel ber regionrådet om kraftig kutt i flyavgifter.

–Det forventes at avgiftene på luftfart reduseres kraftig i det kommende statsbudsjettet slik at vi også i fremtiden kan ha et godt flytilbud. Stortinget må erkjenne at luftfarten har en sentral betydning for oss som lever nordpå. Stortinget må ikke behandle luftfarten som et skatteobjekt, ifølge Radio Nordkapp som siterer uttalelsen vedtatt av Vest-Finnmark regionråd.

Flere av avgiftene, blant annet flypassasjeravgiften, bidrar til skattefinansierte tilbud. Ja til kutt av avgifter, men reduserte inntekter må også bety reduserte utgifter i form av kutt på skattefinansierte budsjett.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.