El Chapo dømt

av | 13. februar 2019 kl. 08.00 | Ingen kommentarer

Du bør faktisk bruke litt tid på El Chapo, en serie med flere sesonger på Netflix.

Netflix er god på serier om narkotikakartell, serier som viser hvor mislykket eller katastrofal krigen mot narkotika har vært. El Chapo er noe av det beste Netflix-kundene kan velge.

Mens serien har gått sin seiersgang på Netflix, er Joaquín «El Chapo» Guzmán i fengsel i USA. De siste månedene har han tilbrakt i retten. Tirsdag ble Guzmán kjent skyldig på samtlige tiltalepunkt av en domstol i New York.

Guzmán var tiltalt for smugling av 155 tonn kokain og tonnevis av amfetamin og marihuana til USA, og bruk av leiemordere og torpedoer som utførte hundrevis av drap, kidnappinger og tortur. I tillegg var han anklaget for bestikkelser av offentlig ansatte, hvitvasking og brudd på våpenloven, ifølge NRK.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.