Partiene må være nøye når de nominerer

av | 15. juli 2019 kl. 14.00 | Ingen kommentarer

Allerede, lenge før valget, er det kandidater som har meldt seg ut av parti, selv om de er kandidat ved valg 2019. I Stavanger har Christian Wedler på grunn av omstridte saker i næringslivet, tatt permisjon.

Demokratiet er langt fra perfekt, men det er det beste vi har innenfor dagens system. Skal systemet fungere tilfredsstillende, må partiene gjøre gode nomineringer. Saker fra noen kommuner viser at noen av partiene har bommet med nominasjoner, fra Nordkapp Arbeiderparti til Stavanger FrP.

Nominasjonsmøtet er ved siden av årsmøtet det viktigste møtet i hvert parti. På nominasjonsmøtet bør partiene treffe med nomineringene. Det fortjener velgerne som stemmer ved valg.


Kommentarer

Skriv en kommentar