Ukategorisert

En våt politisk drøm

Jeg må innrømme at jeg er ganske uinteressert i partipolitikk. Hver gang jeg kan glede meg over at et av partiene jeg misliker går frem, oppveies dette av at et annet møkkaparti går frem. Jeg har imidlertid en våt drøm!

dagens meningsmåling hos Senterparti-avisen Nationen, ligger nemlig Senterpartiet an til å falle ut av Stortinget! Det hadde vært noe.

Jeg finner stort sett noen liberale trekk hos de fleste partier, Senterpartiet er et unntak. De er bare helt grunnleggende fæle. De forener det verste av det verste. Nasjonalisme og sosialisme. Vi skal la være å slå de to ordene sammen, selv om det er fristende. Historisk interesserte personer husker uansett hvilket parti Quisling var forsvarsminister for…

Senterpartiet får på meningsmålingen 3,5% oppslutning, mens Venstre får 2% og faller også ut. Kystpartiet og Bastesen får den samme oppslutningen og får to mandater. Han kommer inn på distriktsmandater, de har av en eller annen grunn større oppslutning i Nordland enn i Oppland…

Jeg synes for øvrig at det er litt rart at ikke Senterpartiet også klarer å karre til seg noen direktemandater fra distriktene. Det er gledelig, men det er grunn til å være litt skeptisk til målingen likevel. For syns skyld bør det nevnes at meningsmålingene i de ulike aviser varierer svært mye, så vi har vært litt selektive når vi har valgt å kommentere akkurat denne.

Men det er jo lov å se lyst på livet!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer