Ukategorisert

IKEAS frihet er viktigst

Bedriftene må selv få friheten til å bestemme hvordan de vil legge opp informasjonen om bedriften og varene som selges. Også IKEA må få denne friheten uten at statsministeren, VG eller andre reagerer.

I følge VG er det ikke mulig å finne mange kvinner som skrur sammen møbler i bruksanvisningene til giganten IKEA. Statsministeren reagerer på dette, og Bondevik mener IKEA må skjerpe seg.

Det kan finnes mange grunner til IKEAS strategi om å velge menn i bruksanvisningene. Strategier som bedriften må få velge, uten at topp-politikerne krever endringer. Det er nesten så det lyser lovendringer av uttalelsen til Kjell Magne Bondevik. Han bør i likhet med liberalister respektere bedriftenes frihet til selv å velge. Det går ikke utover andres frihet at IKEA bruker menn i brosjyrene.

IKEA og andre bedrifter må ha friheten til å velge de strategiene de syns er best. Hvis menn fungerer tilfredsstillende for IKEA, da skulle det bare mangle at de velger menn til å skru sammen møbler i bruksanvisningene.

Tags:

Mest lest

Arrangementer