Ukategorisert

Skribenten bommer

Nettavisen Kommentar.no jobber for et politisk systemskifte, men tar ikke prinsippene på alvor.

I en artikkel gir skribent Svein Tore Marthinsen honnør til Dagfinn Høybråten for den nye røykeloven. Ifølge Kommentar.no var det lurt å forby røyk på utestedene. Nettavisen til Carsten O. Five og Carl Johan Berg glemmer pent og pyntelig å forsvare den private eiendomsretten.

For Liberaleren er saken klar, veldig klar. Eiendomsretten må gjelde. Det er aktørene som må få bestemme i eget lokale, og dermed ta avgjørelsen om det skal være lov å røyke eller ikke. Røykeloven til Dagfinn Høybråten, en lov som fikk bred politisk oppslutning, krenker eiendomsretten. Loven har smutthull som mange aktører prøver å utnytte for å få konkurransefortrinn. For retten til å bestemme over privat eiendom har røykeloven vært en katastrofe.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
13 years ago

Presist oppsummert !

Mest lest

Fra arkivet