Ukategorisert

Skribenten bommer

Nettavisen Kommentar.no jobber for et politisk systemskifte, men tar ikke prinsippene på alvor.

I en artikkel gir skribent Svein Tore Marthinsen honnør til Dagfinn Høybråten for den nye røykeloven. Ifølge Kommentar.no var det lurt å forby røyk på utestedene. Nettavisen til Carsten O. Five og Carl Johan Berg glemmer pent og pyntelig å forsvare den private eiendomsretten.

For Liberaleren er saken klar, veldig klar. Eiendomsretten må gjelde. Det er aktørene som må få bestemme i eget lokale, og dermed ta avgjørelsen om det skal være lov å røyke eller ikke. Røykeloven til Dagfinn Høybråten, en lov som fikk bred politisk oppslutning, krenker eiendomsretten. Loven har smutthull som mange aktører prøver å utnytte for å få konkurransefortrinn. For retten til å bestemme over privat eiendom har røykeloven vært en katastrofe.

0 0 vurdering
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
13 years ago

Presist oppsummert !

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
    I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
  • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
    Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
  • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
    De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.