Ukategorisert

En fiasko – prosjektet skrinnlegges

Liberaleren har mislikt dette prosjektet fra dag 1. Derfor smiler redaksjonsmedlemmene, i alle fall innvending, når ungdomstilbudet ”Trygt hjem for en 50-lapp” avvikles.

Den første artikkelen om prosjektet Hjem for en 50-lapp publiserte vi allerede i 2004. Mange fylkeskommuner har innført ordningen. Vi derimot mener at de som drar på byen må komme seg hjem, uten at politikerne vedtar ulike særordninger. ”Trygt hjem for en 50-lapp” er et skattefinansiert tilbud for ungdom.

Nå har, ifølge Romerikes Blad, Stor-Oslo Lokaltrafikk (SL) vedtatt å legge ned sitt prosjekt. Natt til julaften er prosjektet over for ungdommene under 24 år i Jessheim og i Lillestrøm. Det er dårlig oppslutning som er årsaken til at prosjektet skrinnlegges. Vi jubler og sier endelig! Måtte flere følge linjen til Stor-Oslo Lokaltrafikk.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer