Ukategorisert

Sverige raser – med god grunn

Susanne Eriksson er ingen forbryter, men hun er dømt til ett års fengsel. Det er for jævlig!

Den MS-syke kvinnen på 39 år har fått sin straff på grunn av bruk av cannabis. Hun har brukt cannabis som selvmedisinering. Cannabis har gitt henne en mulighet til å leve et nokså normalt liv. Den svenske staten så en narkoman, og ikke en svært syk dame. Hun fikk fengsel med alle ulempene det medfører, både økonomisk og i forhold til sykdommen. Dette er et overgrep! Det skjer i vårt naboland, men det kunne ha vært en sak fra Norge ettersom lovgivningene er rimelig like. Forbudslinjen praktiseres i Norge og i Sverige.

Det er allerede startet en gruppe på Facebook til støtte for Susanne Eriksson. Expressen har på lederplass sammenlignet denne saken med dødsstraff eller tortur.

Stakkars Susanne Eriksson!

Tags:

Mest lest

Arrangementer