Ukategorisert

Stortingsrepresentanter trues

Et av brevene ble avsluttet med ”Vi har gravd en grav for deg”.

En del av stortingsrepresentantene bombarderes med e-poster med ulike advarsler mot en felles legningsnøytral ekteskapslov. Stavanger Aftenblad skriver om saken i dag, og har snakket med noen av de folkevalgte.

Liberaleren håper ikke stortingsrepresentantene lar seg skremme av rabiate, kristne fundamentalister. Det må og skal være uproblematisk å mene at lovregulering av samlivet til homofile og lesbiske ikke bør ha et B-stempel sammenlignet med hvordan heterofile par får sitt samliv lovregulert av staten. Verden må gå fremover. En felles ekteskapslov må bli vedtatt. Homofile og lesbiskes omsorgsevner må bli likestilt med heterofiles.

Liberaleren vil i utgangspunktet fjerne hele ekteskapslovgivningen, og alle særregler som regulerer samlivsforhold. Vi mener det må være opp til det enkelte individ å ordne gjennom privatrettslige avtaler. Vi innser at stortingspolitikerne er langt unna vår målsetning Likevel registrer vi fremskritt, og vi gleder oss over fremskrittet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer