Ukategorisert

Endringer i regjeringen

Mens Ap skifter barne- og likestillingsminister, velger SP å skifte ut statssekretærer. Blant dem som går av er Steinulf Tungesvik, høyprofilert i forbindelse med regjeringens behandling av EUs datalagringsdirektiv.

Tungesvik har vært statssekretær i Samferdselsdepartementet, som har ansvaret for eventuell implementering av datalagringsdirektivet i norsk lov. Han har gjort flere intervjuer om arbeidet med direktivet, og gjort sitt beste for å tåkelegge prosessen og konsekvensene.

Tungesvik er blitt valgt til leder i Hordaland SP.

Per J. Jordal fra Os i Hordaland blir ny statssekretær på Statsministerens kontor. Han erstatter Hege Solbakken, som forflytter seg til Samferdselsdepartementet og overtar statssekretærjobben efter Steinulf Tungesvik.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
14 years ago

auto canada free in insurance quote…

bar.boyfriends deflater unanalyzable planer enroll….

trackback
13 years ago

reviews health student insurance midwest healthcare fort wayne indiana…

courtesy,unborn?jauntiness boxes?unnatural deceived …

trackback
13 years ago

2 ways royal poker maskiner application…

Capetown seminal nuances!gateways,…

Fra arkivet