Ukategorisert

Endringer i regjeringen

Mens Ap skifter barne- og likestillingsminister, velger SP å skifte ut statssekretærer. Blant dem som går av er Steinulf Tungesvik, høyprofilert i forbindelse med regjeringens behandling av EUs datalagringsdirektiv.

Tungesvik har vært statssekretær i Samferdselsdepartementet, som har ansvaret for eventuell implementering av datalagringsdirektivet i norsk lov. Han har gjort flere intervjuer om arbeidet med direktivet, og gjort sitt beste for å tåkelegge prosessen og konsekvensene.

Tungesvik er blitt valgt til leder i Hordaland SP.

Per J. Jordal fra Os i Hordaland blir ny statssekretær på Statsministerens kontor. Han erstatter Hege Solbakken, som forflytter seg til Samferdselsdepartementet og overtar statssekretærjobben efter Steinulf Tungesvik.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer