Ukategorisert

Konsesjon for salg av ballonger

–Jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om et slikt regelverk tidligere. Det du forteller er overraskende, men dette må jeg sjekke opp, var den korte kommentaren en tidligere rådmann ga i dag på en henvendelse fra Liberaleren.

I Alta må kommunen gi konsesjon eller tillatelse til de som skal selge ballonger på 17. mai. Altaposten har fanget opp at næringsutøvere solgte ballonger på 17. mai, uten tillatelse fra kommunen.

Ifølge leder av park og idrett i kommunen, Per-Erik Bjørnstad, var det ingen næringsutøvere som søkte om tillatelse i år. Alta kommune ga bare tillatelser til ideelle organisasjoner, ifølge Altaposten.

Alta kommune har bestemt seg for å lage nye retningslinjer for handel utenfor fast utsalgssted. Det er vanskelig å vite hvordan de nye retningslinjene blir, men hvis Liberaleren skal fremme et ønske er det at kommunen opphever ordningen med konsesjon for salg av ballonger. Konsesjon for salg av ballonger høres for utrolig ut til å være sant!

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer