Ukategorisert

Tidenes ideologiskolering i FpU

I reklamen for arrangementet kaller Fremskrittspartiets Ungdom konferansen for tidenes ideologiskolering i FpU. Hvis reklamen stemmer, kan deltakerne se frem til en fantastisk helg.

Programmet ser spennende ut. Fremskrittspartiets Ungdom har hentet inn mange kjente foredragsholdere, fra Liberalerens skribent Bent Johan Mosfjell til Jan Arild Snoen. Også Egil Bakke skal presentere liberalisme for ungdomspolitikerne til Fremskrittspartiet.

–Målsetningen med konferansen er at deltagerne skal få en større innsikt i at det hele tiden er en rød tråd i politikken. Konferansen skal være med på å utvikle en bredere ryggmarksrefleks i politiske spørsmål, sier formann i Fremskrittspartiets Ungdom, Ove Vanebo.

Konferansen arrangeres denne helgen. Liberaleren ønsker lykke til med arrangementet.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
røde frp
røde frp
13 years ago

Rød tråd? hihi. Pent ordlagt. Uansett, lykke til 🙂

fabelfisk
13 years ago

Jeg glemmer aldri de fantastiske vervekampanjene FpU hadde i min hjemkommune. De gikk stort sett ut på å invitere folk på fest, og det var viden kjent at her var det nok av alkohol både til ung og ikke fullt så ung, og leg var ikke så nøye om du bare kjøpte medlemsskap 🙂

Dette må jo absolutt sies å være et skritt i riktig retning, og jeg ønsker FpU lykke til og velkommen etter.

PS: Hvordan vet man om man har en «bred ryggmargsrefleks»? Interessant fysiologisk fenomen spør du meg.

Fra arkivet