Ukategorisert

Tidenes ideologiskolering i FpU

I reklamen for arrangementet kaller Fremskrittspartiets Ungdom konferansen for tidenes ideologiskolering i FpU. Hvis reklamen stemmer, kan deltakerne se frem til en fantastisk helg.

Programmet ser spennende ut. Fremskrittspartiets Ungdom har hentet inn mange kjente foredragsholdere, fra Liberalerens skribent Bent Johan Mosfjell til Jan Arild Snoen. Også Egil Bakke skal presentere liberalisme for ungdomspolitikerne til Fremskrittspartiet.

–Målsetningen med konferansen er at deltagerne skal få en større innsikt i at det hele tiden er en rød tråd i politikken. Konferansen skal være med på å utvikle en bredere ryggmarksrefleks i politiske spørsmål, sier formann i Fremskrittspartiets Ungdom, Ove Vanebo.

Konferansen arrangeres denne helgen. Liberaleren ønsker lykke til med arrangementet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer