Ukategorisert

Snusforbud?

Liberaleren har allerede skrevet om rådmannen i Stavanger som ønsker røykeforbud i kommunen. Levanger kommune, som allerede har røykeforbud i arbeidstiden for kommunalt ansatte, vil nå forby snus i arbeidstiden.

Tankene om et forbud på snus vil Øystein Sende, kommunalsjef for helse, teste ut hos fagforeningene og hos politikerne, skriver Levangeravisa.

Ettersom Levanger kommune var den første kommunen som fikk igjennom et røykeforbud, skal en ikke le av forslaget til Sende. Et forbud kan være på plass raskere enn raskt.

Snus medfører ingen helsemessige ulemper for andre enn dem som bruker snus. Helsekostnadene for snusbrukerne er svært usikre. Foreløpig kan ikke Helse- og sosialdirektoratet gi konkrete tall fra god og troverdig forskning.

Blir det forbud mot snus i arbeidstiden i offentlig sektor, kan det samme forbudet komme på sjokolade. Også for mye søtsaker er farlig for en del av borgerne?

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Andreassen
12 years ago

WHAT?? Er jo helt komisk, hadde det bare ikke vært for at forlaget er reellt. Utrolig!

seide
12 years ago

Det er jo ikke borgerne man ønsker å straffe her, men ansatte. Det er litt merkelig at samtidig som man snakker om å skaffe seg bedre konkurransefortrinn for folk til å jobbe i det offentlige, så bruker arbeiderstaker sterke autoritære grep for å forme arbeideren slik de vil ha henne.

trackback
11 years ago

Oxycontin withdrawl….

Oxycontin drug abuse. Oxycontin. Oxycontin abuse. Can not stop oxycontin….

Mest lest

Fra arkivet