Ukategorisert

Unge Høyre godtar ikke avtalefriheten

Landsstyret i Unge Høyre godtar ikke at to eller flere personer helt frivillig inngår en avtale om sex. Landsstyret sa nei til forslaget om bordellvirksomhet, ifølge nettstedet til Unge Høyre.

Det var Akershus Unge Høyre som fremmet forslaget, et forslag som falt mot tre stemmer på helgens landsstyremøte.

–Å åpne for offentlige godkjente bordeller betyr i realiteten at samfunnet ville si at kjøp av sex er som å kjøpe brød i butikken. Mennesker er ikke til salgs og det har Unge Høyre nå slått fast, konstaterte leder i Unge Høyre, Henrik Asheim, ifølge organisasjonen nettsted.

Det betyr at Unge Høyre ikke aksepterer avtalefriheten. Unge Høyre vil ikke gi borgerne muligheten til å bestemme over egen kropp.

Bordellvirksomhet kan organiseres på mange ulike måter, alt fra fri konkurranse til konsesjoner der bordellene må følge et strengt regelverk. Alle alternativene er bedre enn dagens system der selgere og kjøpere må snike seg inn og ut av ulike leiligheter som ikke er regulert til et slikt formål i planene som kommunene vedtar.

Mest lest

Arrangementer