Ukategorisert

Vakkert fra en høyrepolitiker

–Jeg er mer opptatt av alle de som jobber og sliter for å betale de faste regningene, unne ungene varme vinterkåper og kanskje ta med familien til Syden til sommeren. For meg er det viktigere å sørge for at flest mulig kan leve av egen inntekt, enn ”å ta de rike”. Det skriver Heidi Nordby Lunde i bloggposten Et spørsmål om verdier.

Nordby Lunde er kanskje mer kjent som bloggeren VamPus. Hun har skrevet et gjesteinnlegg i medlemsbladet til Skattebetalerforeningen, et innlegg som også er publisert i bloggen VamPus’ Verden. Heidi Nordby Lunde er aktiv i Høyre.

–Skatt er ikke et økonomisk spørsmål, men et verdispørsmål. Vi jobber ikke for staten, men for oss selv. For å kunne skape et godt liv for oss selv og vår familie. Får barnefamiliene beholde mer av pengene sine selv, har de flere muligheter til å prioritere hva som er viktigst for familien nå – betale ned mer av lånet, kjøpe vinterklær eller betale for fritidsaktivitetene til ungene. Jo mer av lønnen mor og far betaler til staten, jo mindre mulighet har de til å velge selv. Det kan godt hende at skattepengene gir flere og billigere fritidsaktiviteter til ungene, men hva hjelper vel det dersom de egentlig trengte varme vinterklær? Det spør hun i innlegget.

Liberaleren anbefaler Et spørsmål om verdier på det varmeste.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer