Ukategorisert

Partiene med ulik julemarkering

Liberaleren har i dag gått igjennom nettstedene til de politiske partiene i Norge. Julen blir markert ulikt på nettstedene.

Venstre.no er det foreløpig ingen tegn til jul. Venstre fyller forsiden med gode saker for Venstre, og har foreløpig tonet ned julebudskapet.

På nettstedet til Høyre, har Erna Solberg skrevet en julehilsen til medlemmene, sympatisørene, alle de tillitsvalgte og alle som er ansatt i partiet.

Siv Jensen bruker FrP TV til å sende julehilsen.

Det siste partiet som vi bruker spalteplass på, er Det Liberale Folkepartiet. Vegard Martinsen har skrevet om julens virkelige innhold.

Det eneste alle partiene har til felles, er at det nærmer seg juleferie. Den ferien bør politikerne benytte godt. 2009 blir et ekstremt spennende år. La det bli et liberalt år!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Sandal
Erik Sandal
13 years ago

«La det bli et liberalt år!»

Titredes.

Med henvisning til DLFs artikel om «Julens virkelige innhold», ønskes Liberalerens stab en riktig god jul

Fra arkivet

 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
 • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
  Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Konkurranseutsetting er ikke privatiseringKonkurranseutsetting er ikke privatisering
  Konkurranseutsetting er ikke privatisering, uansett hva rødgrønne politikere hevder.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?