Ukategorisert

Redusert skjenketid ga mer ungdomsfyll

Undersøkelsen er svært mangelfull, men signalene ungdommene gir er i tråd med det Liberaleren har hevdet gjennom mange år; en liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk.

Vadsø kommune har strammet inn skjenketidene, en sak Liberaleren omtalte 27. juni 2008.

Nå har NRK intervjuet jenter i 16-årsalderen som kan fortelle at det er flere privatfester i Vadsø-området etter at politikerne vedtok innstramningene. Vadsø er en gjennomsiktig by, der det er enkelt å orientere seg om de ulike tilbudene og privatfestene som arrangeres.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Arnt-Jacob Olufsen
Arnt-Jacob Olufsen
13 years ago

Vadsø Kommune – En Gjennomsiktik kommune. Desverre fikk politikerne det som de ville. Moe som jeg og sikkert mange andre er meget missfornøyd med. Hadde folk vært flinkere til å demonstrere mot saker man er missfornøyd med hadde vi kanskje fått det som vi ville. Skjenkedebbaten som sto på som best i fjor sommer 2008, ga mange ulike synspunkter både for- og i mot. Etter det ble vedtatt av formannskapet i Vadsø Kommune om at det ikke skulle være lov til å servere alkohol etter klokken 0200 på freadager og lørdager. Så har folk fortsatt ikke kommet noe tidliger ut.… Read more »

jan Tore  Fladvad
jan Tore Fladvad
12 years ago

I en rapport fra SIRUS (som er brukt som politikkgrunnlag) påstås det at i Trondheim driver 80 % av skjenkestedene med overskjenking og enda fler skjenker mindreårige. I undersøkelsen ble det brukt skuespillere som spilte fulle og / eller så unge ut, men ikke var det… Skjenkekontrollen i Trondheim i gjennomførte over 50 kontroller helga etter at denne rapporten ble framlagt og fant ikke et eneste tilfelle av overskjenking eller skjenking til mindreårige. Hadde jeg levert et så dårlig stykke “forskning” som dette til grunnfag i statsvitenskap så hadde jeg strøket. Les rapporte og tenk sjøl. Den er stappfull av… Read more »

Fra arkivet