Ukategorisert

FpU-formannen: Regjeringspartiene vil ødelegge byene

–Dette idiotiske forslaget vil ødelegge levende byer, raser Ove Vanebo, formann i FpU.

Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet vurderer gjennom programforslagene en betydelig endring i alkoholloven. Formynderne ønsker skjenkestopp klokken 02:00 istedenfor klokken 03:00 slik som i dag.

Det er kommunene som bestemmer salgs- og skjenkepolitikken innenfor et regelverk som er vedtatt av Stortinget.

–Jeg kan ikke skjønne at én fattig times innstramning skal stoppe fyll og bråk. Folk vil bare bli presset ut i taxikøer, og det vil bli mer drikkepress for å få i seg nok alkohol før utestedene stenger. Dagens åpningstider bør bli mer liberale, tordner FpU-formannen til Liberaleren.

Facebook.com er det etablert en gruppe mot forslaget om innstramningen i alkoholloven. Meld deg inn i gruppen ”Nei til å stenge hele landet klokken 02.00”.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
b
b
13 years ago

Ja! Endelig! Hvis det også blir slutt på servering av varm mat etter kl 00:00, er vi helt sikre på at alle som kommer ut fra utestedene går rett til taxikøen! Blir spennende å se på når fulle, sultne og irriterte folk stiller seg i enda lenger køer enn før. Fordelen med å jage folk ut kl 02:00 er at de fortsatt er ganske våkne, sånn at de som sloss kan påføre hverandre større skader. Og en liten bonus: 1 time mindre på å sjekke opp damer betyr enda større antall frusterte mannfolk i køen. Dette blir bare bedre og… Read more »

trackback
13 years ago

[…] som er fremmet av regjeringspartiene er rett og slett et hån mot individets rettigheter. Det er en politikk som det oser overfomynderi og lite respekt av. For […]

Fra arkivet