Ukategorisert

Toppolitikere samles til frokostmøte

Frokostmøtet på onsdag blir et toppmøte mellom ledende politikere fra de største partiene.

Hva er de viktigste reformene som må gjennomføres i neste stortingsperiode, og hvorfor er de viktig for Norges fremtid? Trenger Norge en ny regjering eller bør vi beholde dagens? Det spør Minerva og Civita i frokostmøtet, onsdag 11. februar.

Erna Solberg (Høyre), Helga Pedersen (Ap), Audun Lysbakken (SV), Ola Elvestuen (V) og Ulf Leirstein (FrP) utgjør panelet. En skikkelig godbit for alle som liker politiske debatter. Dessverre er det ingen liberalister i panelet, men det er en interessant blanding av politikere som skal debattere viktige spørsmål.

Møtet arrangeres på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – inngang i Stortingsgaten.

Mest lest

Arrangementer