Ukategorisert

Politikk for autoritære regimer

Lars-Henrik Paarup Michelsen, vil bli en ypperlig stortingsrepresentant. Han viser det gjennom saken om datalagringsdirektivet, der han krever norsk reservasjon.

–Datalagringsdirektivet er politikk for autoritære regimer, ikke liberale demokratier som det norske. Derfor bør Norge reservere seg mot direktivet, sier stortingskandidat for Venstre, Lars-Henrik Paarup Michelsen til nettstedet til Hordaland Venstre.

Han kritiserer regjeringen for holdningsløshet, selv etter at EF-domstolen slo fast at direktivet er EØS-relevant.

–Datalagringsdirektivet representerer en så alvorlig trussel mot personvernet og retten til å kommunisere privat at det aldri må gjøres til norsk lov. Norge har gjennom EØS-avtalen en mulighet til å reservere seg mot EU-direktiv vi ikke liker. Tiden er nå inne for å benytte seg av denne reservasjonsmuligheten, understreker Michelsen, ifølge portalen til Venstre.

Lars-Henrik Paarup Michelsen, tidligere leder av Unge Venstre, er 2. kandidat for partiet i Hordaland foran årets stortingsvalg. Det er viktig at Michelsen får fast plass på Stortinget.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer